Medii de cultura microbiana, uzuale sau cromogene, ideale pentru orice laborator de microbiologie (analize medicale, ape, mancare, etc.), medii deshidratate, suplimente pentru medii, discuri de antibiograma, reactivi si sisteme biochimice de identificare microbiana, teste rapide, coloratii, plus o gama larga de consumabile pentru laborator - preturi de producator pentru mediile noastre de cultura si preturi imbatabile pentru produsele importate
mikrobiologie labor technik distributie
TERMENI SI CONDITII

Site-ul mlt.com.ro este proprietatea exclusiva a Mikrobiologie Labor Technik (MLT).

1. Toate materialele si informatiile continute in acest site web sunt proprietatea exclusiva a Mikrobiologie Labor Technik. Ele nu pot fi reproduse integral sau partial ori modificate sub nici o forma fara acordul prealabil scris al proprietarului.

2. Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca prezentul site web nu contine erori, datorate unor erori de programare sau altele. Orice inadvertente, va invitam sa ni le comunicati.

3. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Mikrobiologie Labor Technik nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar in cazul in care a fost informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

4. Completarea si expedierea formularului de contact prin email nu reprezinta o garantie a receptionarii acestuia. Daca nu sunteti contactat in 24 de ore de un reprezentant al Mikrobiologie Labor Technik, va invitam sa luati legatura cu unul din reprezentantii Mikrobiologie Labor Technik, telefonic.

5. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca, Mikrobiologie Labor Technik are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii formularelor de contact si inscriere.

6. Confidentialitate – Mikrobiologie Labor Technik nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. Mikrobiologie Labor Technik nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit MLT sa primeasca informatii cu caracter personal.

7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Mikrobiologie Labor Technik, serviciile si angajatii acestuia. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii prin intermediul formularului de contact, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

10. Mikrobiologie Labor Technik isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar de la data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

© Mikrobiologie Labor-Technik 2011 - 2024
ANPC