Medii de cultura microbiana, uzuale sau cromogene, ideale pentru orice laborator de microbiologie (analize medicale, ape, mancare, etc.), medii deshidratate, suplimente pentru medii, discuri de antibiograma, reactivi si sisteme biochimice de identificare microbiana, teste rapide, coloratii, plus o gama larga de consumabile pentru laborator - preturi de producator pentru mediile noastre de cultura si preturi imbatabile pentru produsele importate
mikrobiologie labor technik distributie
CUM CUMPAR
Pentru a realiza o comanda, nu este obligatoriu sa va creati un cont de utilizator. Va puteti inscrie daca doriti ca datele dvs. sa se inregistreze pe site, astfel incat sa nu mai fiti obligat/obligata sa le completati la o comanda ulterioara.

Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il cumparati, il puteti adauga in cosul de cumparaturi prin activarea butonului "COMANDA" din pagina de prezentare a produselor sau din pagina de detalii a produsului.

Apoi puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului "CONTINUA CUMPARATURILE" (in acest caz produsul sau produsele alese initial raman in cos) sau puteti incheia comanda: "FINALIZARE COMANDA".

Pentru a comanda mai multe unitati (cutii) din acelasi produs, intrati in cosul de cumparaturi si introduceti cantitatea dorita in casuta din dreptul produsului ales si apasati butonul “MODIFICA”.

Atunci cand finalizati comanda (apasand butonul "FINALIZARE COMANDA"), veti fi directionati la o noua pagina in care este necesar sa va completati datele personale si adresa de livrare (aceste date vor fi completate automat daca v-ati creat dinainte un cont pe site-ul MLT-D). Toate campurile marcate cu * vor fi completate in mod obligatoriu.

Dupa ce v-ati asigurat ca toate datele introduse sunt corecte, puteti activa butonul “FINALIZARE COMANDA" pentru a incheia comanda.

Dupa finalizarea comenzii, veti primi automat un e-mail de confirmare la adresa mentionata de Dvs. Ulterior, veti fi contactat telefonic de catre un angajat MLT-D pentru confirmarea comenzii.

Factura o veti primi odata cu produsele comandate.

In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata cu care ati achitat comanda, vizat de banca, prin fax sau e-mail.
© Mikrobiologie Labor-Technik 2011 - 2023
ANPC